Menu

Theorie

De verkeersscholen Tempo, Anneveldt en Richard Kaya gaan de theorie voor AUTO en BROMFIETS verzorgen op het adres Hanzestraat 6 te Doetinchem. Het is niet verplicht om theorielessen te volgen, maar het kan wel bijdragen aan een betere slagingskans.
Op maandag avond van 18:00 uur tot 19:30 uur geven wij theorieles voor de bromfiets. Van 20:00 uur tot 21:30 uur geven wij theorieles voor de auto. Tijdens 6 lesavonden van elk anderhalf uur wordt de deelnemer vertrouwd gemaakt met de verkeersregels en -tekens in het algemeen en de CBR-eisen in het bijzonder.

Elke cursus wordt afgesloten met een proefexamen om zo de kennis van de deelnemer te toetsen. Onze ervaring leert dat het volgen van een theoriecursus de kans om te slagen op het theorie-examen aanmerkelijk vergroot.

De theorie lessen worden gegeven met behulp van de computer en het theorie boek.

Het aanvragen van je theorie examen kan op 2 verschillende manieren.

1. Via www.cbr.nl de kosten zijn dan 30,- en je zult bij het maken van de reservering direct moeten betalen met iDEAL. Dat kan als je internet bankiert bij een van onderstaande banken: ABN-Amrobank, Postbank en Rabobank.

2. Via de Rijschool de kosten zijn dan 35,00, dit is incl. administratiekosten.Wil je jezelf eens toetsen, hieronder vind je een tweetal theorie testen.
            Click to Play!                     Click to Play!

Wij zien u graag op onze theorie avonden. Adres Hanzestraat 6 Doetinchem.
VOOR AFSPRAKEN,VRAGEN OF INLICHTINGEN OVER DE THEORIE 06-22444535 HANS STRAVER.